ÅRETS STORE KEBABDAG!

Endelig!

Kebab har vært i Norge siden 1980-tallet. Nå er det endelig på tide at hele Norges favorittmat får sin egen dag! Hvert år, med start i år, vil Kebabens dag feires 10. oktober. Dagen er en dag for mat, dans og glede sammen med dem du er glad i, og en hyllest til alle som ønsker litt ekstra gullkant i hverdagen.

FEIR I BUTIKKEN OG PÅ SOSIALE MEDIER!

Del kebabgleden i sosiale medier! Last ned bildet eller lag et morsomt innlegg og tagg @supermonsj, slik at kundene deres husker høytidenes høytid!

💛 KEBABENS DAG FEIRES BEST SAMMEN!💛

Frem med kebabkjøtt, brød, pommes frites, grønnsaker, flere forskjellige sauser, tilbehør og alt du liker. Det finnes ingen regler. Er det godt, så er det godt! Inviter gjengen din på en supermiddag og feir høytidenes høytid – Kebabens dag – sammen!

LAG DET DU DIGGER – KJØTT, KYLLING ELLER GYROS

Ta helg med alt på – med Super Mønsj hjemmekebab. Velg proteinkilden du liker best, eller hvorfor ikke teste flere? Smak dere fram til deres favoritter – det tar bare noen minutter å lage!

TUSENVIS AV KEBABKOMBOS – FRAM MED SAUSER OG GRØNNSAKER

Er det digg så er det digg. Mais, løk, salat, agurk, tomat, ost, feferoni, sterk saus, mild saus, hvitøkssaus eller noe helt annet? Fersk chili? Ikke se på oss, det er din kebab – så gjør din greie!

MØNSJ SOM DU VIL – HVA ER DIN SUPERFAVORITT?

Det finnes ingen regler i kebab. Pitabrød, pommes frites, lefserull eller en hjemmelaget kebabpizza? Du bestemmer – enklere blir det ikke å lage middag til mange.

kebabens dag

🎉

10. oktober

🎉

kebabens dag 🎉 10. oktober 🎉

15 minutter, så er middagen klar!

3 supereEnkle oppskrifter FOR EN PERFEKT FEIRING AV KEBABENS DAG!!

Superkebabrull!

Kebabrullen kan varieres i det uendelige! Og du kan enkelt variere rullen ved å bytte ut den klassiske kebaben med kylling eller gyros. Prøv de ulike sausene våre også!

  1. Lag kebaben ved å følge instruksjonene på pakningen

  2. Kutt grønnsakene

  3. Sleng sammen, brett og nyt kebabrullen din!

Kebabtallerken!

Denne delikatessen kan varieres i det uendelige ettersom hva du liker og har lyst på. Velg kebabkjøttet du foretrekker, klassisk, kylling eller gyros. Sammen med pommes frites og Super Mønsj-kebabsauser blir det aldri feil.

  1. Lag pommes fritesen ved å følge anvisningen på pakningen.

  2. Kutt agurk, tomat, løk og salat.

  3. Stek kebabkjøttet ved å følge anvisningene på pakningen.

Kebabpizza!

Like enkelt som godt. Tester du denne, forsvinner den aldri fra helgemenyen! Lenge leve kebabpizza!

  1. Sett på ovnen på 225°. Fordel pizzasausen på -bunnen. Strø over revet ost.

  2. Stek pizzaen i ca. 10 minutter, til osten smelter og kantene har fått ønsket farge.

  3. Stek kebabkjøttet i en stekepanne, følg anvisningene på pakken. Fordel kjøttet på den ferdigstekte pizzaen. Topp med kebabsaus, ruccola og feferoni.